HOOX richt zich nu op het festivalseizoen, maar vanaf september bieden we weer nieuwe workshops en cursussen aan. 
Hou ons in de gaten op deze site en op social media want misschien zit er wel iets tussen voor jou.

Acts & Presentatie

Acts

Wij zijn twee acteurs met ruime ervaring in entertainment en het bedenken van vernieuwende acts. Wat we het leukst vinden is het creëren van nieuwe karakters en acts die toegespitst zijn op de specifieke doelgroep. In gesprek met u zoeken we naar een act die origineel is en echt aansluit op de beleving van uw gasten.

Kwisniedakutwisquiz

De Kwisniedakutwisquiz is een ratjetoe van doe en denk vragen waar iedereen aan zijn trekken komt. Of het nu muziek, geschiedenis of populaire kennis is, de kans dat je een puntje haalt tijdens deze knotsgekke mini quiz is erg groot. Het heet niet voor niets een feel good quiz. Deze quiz is geschikt voor iedere locatie, alle leeftijden en elk evenement aangezien de vragen aanpasbaar zijn voor elke gelegenheid. De quizmasters zijn altijd goed geluimd en er op uit om je een glimlach op de lippen te toveren! interesse? klik hier!

De foto's staan in ons archief!

Presentatie

Naast het acteren zijn we ook erg bedreven in het presenteren. Alleen of in duo, wij zorgen voor de sfeer op uw evenement of congres. In samenspraak met u bepalen we de toon waarop gepresenteerd wordt. Dit kan serieus dan wel ludiek zijn, onze stijl van presentateren is alert en dynamisch.