Het naleven van de Corona-maatregelen is lastig maar wel noodzakelijk...
Wilt u op een vriendelijke manier aandacht vragen voor de nieuwe regels binnen uw organisatie? Schakel dan de Anderhalve-Meter-Beter-Weters in

Acts & Presentatie

Acts

Wij zijn twee acteurs met ruime ervaring in entertainment en het bedenken van vernieuwende acts. Wat we het leukst vinden is het creëren van nieuwe karakters en acts die toegespitst zijn op de specifieke doelgroep. In gesprek met u zoeken we naar een act die origineel is en echt aansluit op de beleving van uw gasten. 

De Anderhalve-Meter-Beter-Weters


Vanwege het Corona virus zijn er natuurlijk allemaal nieuwe maatregelen op scholen, binnen bedrijven en in de openbare ruimte. Ze zijn vervelend, maar wel noodzakelijk. Het is niet fijn om voortdurend te moeten handhaven, maar de regels moeten wel zo veel mogelijk nageleefd worden. 

De Anderhalve-Meter-Beter-Weters bieden de oplossing: wij, Cefas en Roel, komen op uw locatie om op een vriendelijke en grappige manier aandacht te vragen voor de corona-maatregelen zoals handen wassen, afstand houden en looprichtingen volgen. Wij spreken mensen aan, horen gemopper aan, maar geven het gesprek altijd een vrolijke draai. Met onze opvallende pakken en stokken (van anderhalve meter natuurlijk) zijn we zichtbaar en alleen al door ons te zien worden mensen geattendeerd op de corona-maatregelen.

Kwisniedakutwisquiz

 

De Kwisniedakutwisquiz is een ratjetoe van doe en denk vragen waar iedereen aan zijn trekken komt. Of het nu muziek, geschiedenis of populaire kennis is, de kans dat je een puntje haalt tijdens deze knotsgekke mini quiz is erg groot. Het heet niet voor niets een feelgood quiz. Deze quiz is geschikt voor iedere locatie, alle leeftijden en elk evenement aangezien de vragen aanpasbaar zijn voor elke gelegenheid. De quizmasters zijn altijd goed geluimd en er op uit om je een glimlach op de lippen te toveren! interesse? klik hier!

De foto's staan in ons archief!

Presentatie

Naast het acteren zijn we ook erg bedreven in het presenteren. Alleen of in duo, wij zorgen voor de sfeer op uw evenement of congres. In samenspraak met u bepalen we de toon waarop gepresenteerd wordt. Dit kan serieus dan wel ludiek zijn, onze stijl van presenteren is alert en dynamisch.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram