Zoekt u acteurs die goed kunnen improviseren of wilt u zelf een training in improvisatie-acteren?
Misschien kunnen we iets voor u betekenen, neem vooral contact met ons op voor uw specifieke vraag.

Welkom bij HOOX Improvicatie 

HOOX is het samenwerkingsverband tussen Cefas Hoofs en Roel Kox. Zij zijn twee acteurs die gespecialiseerd zijn in improviseren. Naast het geven van diverse optredens zijn zij ook actief als theaterdocenten en nodigen zij gastdocenten uit voor geven van workshops. 
Cursussen

HOOX biedt onder andere een cursus aan voor beginnende improvisatiespelers, deze wordt op dit moment gegeven op het Amadeus Lyceum in Vleuten. Tijdens de cursus wordt er gewerkt met improvisatie technieken en is er veel plaats voor persoonlijke aandacht. HOOX krijgt binnenkort een gast op bezoek uit Colombia, een echte kenner op het gebied van Commedia dell'arte. Kijk bij cursusaanbod voor meer informatie.

Workshops

Tevens biedt HOOX verschillende workshops aan voor zowel particulieren als zakelijke doeleinden. Deze workshops  concentreren zich op presentatie, basis theatertechnieken en spelplezier.

Overige

Misschien kan HOOX wel meer voor u betekenen? Mocht u niet weten waar u moet zijn voor getalenteerde en professionele improvisatietheater docenten of acteurs? Zoek dan niet verder en leg uw vraag bij ons neer.