Het naleven van de Corona-maatregelen is lastig maar wel noodzakelijk...
Wilt u op een vriendelijke manier aandacht vragen voor de nieuwe regels binnen uw organisatie? Schakel dan de Anderhalve-Meter-Beter-Weters in

Welkom bij HOOX Improvicatie 

HOOX is het samenwerkingsverband tussen Cefas Hoofs en Roel Kox. Wij zijn twee acteurs die gespecialiseerd zijn in improviseren. Naast het geven van diverse optredens zijn wij actief als theaterdocent, presentator en entertainer. Bekijk de onderstaande video en zie wie we zijn en waar we voor staan.


 


IMPROVICATIE is voor ons de samenstelling van de woorden improvisatie en 

communicatie:  Als je hebt geleerd te improviseren, zie je dit direct terug in je communicatie. Je zult meer open staan voor anderen en je kunt je boodschap beter overbrengen.

educatie: Het is onze missie om alle vormen van improvisatie-acteren aan te leren aan zo veel mogelijk mensen. Of het nu gaat om leerlingen van een middelbare school of managers van een multinational, wij zijn ervan overtuigd dat improviseren altijd zijn vruchten afwerpt.

provocatie: Improvisatie leent zich er prima voor om te rammelen aan vastgeroeste processen of relaties. Door te improviseren word je gedwongen om "iets" te doen zonder dat je weet hoe hier op gereageerd zal worden. Dit schept vrijheid om nieuwe inzichten en oplossingen te vinden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram