HOOX organiseert op 24 februari een workshop De Vloer Op.
Wil je een middag onbezorgd improviseren en je acteertalent ontwikkelen? Schrijf je dan nu in !

Wie zijn wij?

HOOX is het samenwerkingsverband tussen Cefas Hoofs en Roel Kox, twee professionele improvisatie acteurs/docenten. Improvicatie staat voor de verbetering van communicatie door middel van improvisatie technieken.


Roel Kox

Sinds de aanvang van zijn studie is Roel een gepassioneerd speler, zowel binnen improvisatie- als teksttheater. Na zijn studie is deze passie alleen maar groter geworden en heeft hij zich naast speler ontwikkeld tot dramadocent. Inmiddels is Roel volledig zelfstandige als acteur, dramadocent en theatermaker. Als docent stelt hij spelplezier en inlevingsvermogen voorop. 
Cefas Hoofs

 

Al meer dan twintig jaar werkt Cefas in de theaterwereld als improvisatie-acteur.
Ooit begonnen als entertainer bij een bekend pretpark als entertainer, creëerde hij bijzondere situaties. Later ontwikkelde hij zich tot een intuïtieve theaterdocent die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt.
Cefas heeft als doel zijn cursisten of leerlingen te laten ontwikkelen, mede door middel van succeservaring.

 


HOOX

Al meer dan 10 jaar is het duo HOofs en KOX bekend en bevriend. Ze waren samen een aantal jaar de vaste docenten bij Theatersport Rataplan Tilburg en spelen ook ruim 10 jaar bij improvisatietheatergroep Markering Ontbreekt.
Mocht u ze beter kennen als acteurs dan is dat niet opmerkelijk, van Groede (Zeeland) tot Tilburg (Noord-Brabant) staan ze bekend als een acteursduo dat menig hoofd heeft doen omdraaien en menigeen in tranen (van de lach) heeft gebracht.