The Long Story: een workshop waarin wij je leren hoe je een lang verhaal kunt improviseren. 
Kijk nu bij The Long Story en schrijf je in voor de workshop op 14 januari in Tilburg.

Wie zijn wij?

HOOX is het samenwerkingsverband tussen Cefas Hoofs en Roel Kox, twee professionele improvisatie acteurs/docenten. Improvicatie staat voor de verbetering van communicatie door middel van improvisatie technieken.


Roel Kox

 

Sinds de aanvang van zijn studietijd is Roel altijd een gepassioneerd speler geweest, zowel binnen improvisatie- als regulier theater. Na zijn studie is deze passie alleen maar groter geworden en heeft hij zich naast speler ontwikkeld tot dramadocent. Inmiddels is Roel volledig zelfstandige als acteur, dramadocent en theatermaker. Als docent wil hij dat cursisten zich leren inleven in hun rol en hier ook plezier aan laten beleven.
Cefas Hoofs

Al meer dan 20 jaar werkt Cefas in de theaterwereld als improvisatie acteur.
Ooit begonnen bij een bekend pretpark als entertainer om de gasten te vermaken en bijzondere situaties te creëren. Later ontwikkelde hij zich als een sterk intuïtieve theaterdocent die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt.
Cefas stelt zichzelf als doel zijn cursisten of leerlingen te laten ontwikkelen, mede door middel van succes ervaring.

 


HOOX

Al meer dan 10 jaar is het duo HOofs en KOX bekend en bevriend. Ze waren samen een aantal jaar de vaste docenten bij Theatersport Rataplan Tilburg en spelen ook al meer dan 10 jaar bij improvisatietheatergroep Markering Ontbreekt.
Mocht u ze beter kennen als acteurs dan is dat niet opmerkelijk, van Groede (zeeland) tot Tilburg (Noord-brabant) staan ze bekend als een acteurs duo dat menig hoofden heeft doen omdraaien en menigeen tranen (van de lach) heeft doen weg pinken.