Het naleven van de Corona-maatregelen is lastig maar wel noodzakelijk...
Wilt u op een vriendelijke manier aandacht vragen voor de nieuwe regels binnen uw organisatie? Schakel dan de Anderhalve-Meter-Beter-Weters in

Workshops Pariculier

Vrijgezellenfeesten & Vrienden uitjes

Mocht u op zoek zijn naar een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of uitje, doet u dan eens iets heel anders dan karten of hopeloos zoeken naar een café dat de goedkeuring van de hele groep kan wegdragen.

Door middel van de technieken die bekend zijn van De Lama's en De Alpaca's (BNN) met de nadruk op humor en plezier zal onder begeleiding van onze twee theatersport en improvisatie -docenten, iedereen zichzelf en de rest aangenaam verrassen. neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

(Amateur) Theatergezelschappen

Als u dit leest en lid bent van een theatergezelschap, dan weet u als geen ander dat routine soms dodelijk kan zijn voor het creatief proces. Doorbreek de sleur en trakteer de groep op een energieke en betaalbare workshop die de boel weer even lekker wakker schud en zaken in een ander perspectief stelt.
Samen kunnen we kijken naar individuele valkuilen en vastgeroeste groepsdynamiek. Deze kunnen we tijdens de workshop behandelen. Dus zoekt u een theatrale opsteker? Neem dan gerust contact met ons op. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram